HET ORIGINELE KRAAMCADEAU MET NAAM, DE GEBOORTEBEER!

Geen zin om bij iedere geboorte stad en land af te zoeken naar een origineel kraamcadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. JB Business Wear introduceert de Geboortebeer Service voor particulieren en bedrijven. Een gepersonaliseerd cadeau waar iedere baby blij mee is.

De Geboortebeer Service is bijzonder geschikt voor bedrijven die veel geboortekaartjes ontvangen en voor iedere baby een apart kraamcadeau met naam zoeken.

Ook voor particulieren is de Geboortebeer Service interessant. Bent u bijvoorbeeld niet in de gelegenheid om op kraamvisite te gaan en zoekt u toch een origineel kraamcadeau met naam?

Bestel dan nu een knuffel van de Geboortebeer Service. Wij borduren de knuffel voor u met de naam en tekst die u wenst en versturen het cadeau naar de baby en gelukkige ouders.

De knuffels uit deze serie zijn 30 centimeter hoog en worden op de buik geborduurd.


De knuffels kosten €35,00 inclusief BTW inclusief borduren.

Ons assortiment bevat ook speendoeken die geborduurd kunnen worden met uw logo, de naam van de baby of iedere andere tekst die u wenst. De afbeeldingen van de speendoeken vindt u op het tabblad hieronder. 


De speendoeken kosten € 17,50 inclusief BTW inclusief borduren.

 

In onze portfolio ziet u wat voorbeelden of kijk op www.facebook.com/geboortebeerservice/

HOE BESTELT U DIT ORIGINELE KRAAMCADEAU MET NAAM?

Het bestellen van deze knuffels met naam is eenvoudig. De procedure voor particulieren en bedrijven verschilt iets van elkaar en zijn daarom apart beschreven. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend informatie te ontvangen.