Algemene voorwaarden

Door het plaatsten van een bestelling bij JB Business Wear gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

JB Business Wear behoudt het recht om een opdracht te weigeren.

Een offerte is maximaal 2 weken geldig. Na deze 2 weken is JB Business Wear niet meer verplicht om de bestelde artikelen en/of borduurwerk te leveren voor de prijs op de offerte.

Producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Borduren op zelf ingebrachte artikelen is altijd op risico van degene die de artikelen aanlevert. Als er iets mis gaat met de borduring en/of als eigen ingebrachte artikelen beschadigd raken is Jets-Borduren hiervoor niet aansprakelijk!

Jets-Borduren is niet aansprakelijk voor fouten die door diegene die bij ons een order plaatst heeft aangeleverd. Het beste is om uw logo en/of tekst via info@jbbusinesswear.nl of het contactformulier aan te bieden.

Als er een situatie van overmacht zich voordoet mag JB Business Wear een reeds geplaatste order, zonder opgave van een reden, annuleren.

JB Business Wear is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending via post.nl

Indien een artikel niet voldoet aan wat u heeft besteld, breng ons binnen 7 dagen via info@jbbusinesswear.nl op de hoogte. U zult zo snel mogelijk antwoord van ons krijgen.

Indien JB Business Wear aansprakelijk zou zijn voor directe schade, dan is die schade beperkt tot de hoogte van het bedrag van de geleverde opdracht, en slechts voor zover dit bedrag door ons is ontvangen.

JB Business Wear is niet aansprakelijk voor indirecte schade.

Het logo bij voorkeur als grafisch bestand (vector) aanleveren, anders een jpeg.